Pages

Top 10 Best G.K.Questions

 81. Establishment of the Supreme Court of India

Ans. 1950

82. Near whom is Kali Banga situated?

Ans. Rajasthan

83. The people of Indus Valley used to worship?

Ans. Ficus tree

84. Where did Arya come from in India?

Ans. Central Asia

85. Where is Jim Corbett National Park located?

Ans. Uttarakhand

86. Where is Sariska Tiger Reserve located?

Ans. Rajasthan

87. Which state has gold mine in India

Ans. Karnataka

88. Where is Chilka Lake?

Ans. Odisha

89. Where is the Golden Temple Amritsar

Ans. Punjab

90. Which article of the Constitution provides special rights to the President?

Ans. Article 361